Efterårsferie

Jeg holder efterårsferie i uge 42. Har du behov for lægehjælp, så kontakt mine kolleger hos Lægeklinikken Amagerbro på tlf. 32 57 05 00.

STOP for influenzavaccinationer

Region H har desværre ikke leveret influenzavaccine som aftalt, og derfor kan klinikken fremover kun tilbyde vaccination for corona og evt. pneumokokker. Dette gælder formentlig resten af sæsonen.

Beklager ulejligheden!

Vaccinationer efteråret 2022

Sommerferie uge 28-31

Vi holder sommerferie i uge 28-31. Hvis du har behov for lægehjælp så kontakt min afløser, se her.

Vinterferie uge 7

Klinikken er lukket i uge 7 pga. vinterferie. Har du behov for akut lægehjælp, så kontakt Lægeklinikken Amagerbro, tlf. 32 57 05 00.

Åbent for tilgang af nye patienter

Så er der åbent for tilgang af nye patienter. Hvis du gerne vil skifte hertil, så skynd dig ind på Borger.dk og foretag lægeskift. Der er åbent for 50 nye patienter.

Lukket pga. corona

Så gik den ikke længere – nu har jeg også fået en positiv coronatest. Klinikken er derfor lukket for fremmøde i mindst 4 dage. Alle berørte vil få besked direkte, og skal selv bestille en ny tid. Såvidt muligt vil jeg besvare telefon og mails, men ved behov for akut vurdering ved fremmøde henvises til en af mine kollegaer, se her: https://www.amunk.dk/lukkedage/

Vaccination mod Covid-19 alle torsdage

Fremover vaccineres mod Covid-19 alle torsdag fra 15.30 – 17.30. Bestil tid via app’en Min Læge. Både børn fra 5 år og voksne er velkomne.

Vaccinationsdag 28.12.21

Vil du vaccineres mod corona her i klinikken, så er der stadig ledige tider 28.12.21. Bestilles via app’en Min Læge. Derudover er der tider alle torsdage i januar og februar fra 15-18.

Ekstra vaccinationsdag 22. december fra 13-15

Skynd dig at bestille tid hvis du vil have dit barn (eller dig selv) vaccineret mod corona inden jul!