FAQ

Hvorfor har lægen højest 15 min. per konsultation?

Lægen bliver aflønnet per ydelse. Dvs. at lægen f.eks får kr. 139,93 kr (2018-overenskomsten) for en konsultation, uanset hvor lang tid han/hun bruger. Vi bruger i gennemsnit ca. 15 minutter per patient, dette inkluderer også den tid lægen skal bruge bagefter til at skrive journal og f.eks lave henvisninger, mærke poderør med stregkoder og lignede.

Jeg skal bruge en henvisning, hvad gør jeg?

Det er lægen som vurderer, om du skal have en henvisning til f.eks. speciallæge eller fysioterapeut. Hvis du mener, du har behov for en henvisning, skal du bestille en tid hos lægen.
Der findes dog to undtagelser, nemlig øjenlæger og øre-næse-hals-læger. Dem kan man frit ringe og bestille tid hos (uden henvisning).

Modtager I betalingskort og MobilePay?

Vi modtager kun MobilePay og kontanter.

Er der åben konsultation?

Nej. Siden Covid-19-pandemien i 2020, har vi været nødt til at stoppe med “Åben konsultation”.

Skal man komme til børneundersøgelse?

Børneundersøgelser er et tilbud fra det offentlige, men lægen anbefaler, at man kommer. Det er vigtigt, at barnet får sine vaccinationer og ved hver undersøgelse tester lægen syn og hørelse, og om sprog og motorik er alderssvarende. Som et minimum anbefales barnet kommer, når det skal vaccineres, dvs: 3 mdr., 5 mdr., 12 mdr, 15 mdr, 4 år, 5 år  og 12 år (12 år kun piger)

Bliver min journal overført automatisk?

Ved lægeskift skal du selv bede din tidligere læge om at fremsende din journal til os. Det skyldes at du skal give samtykke. Overførelsen sker desværre ikke automatisk ved lægeskift, selvom hjemmesiden Borger.dk giver indtryk af det.

Åbent for nye patienter?

Nej, desværre. Klinikken er lukket for nye patienter. Sidste gang klinikken havde åbent for tilgang var i slutningen af april 2018, hvor der blev åbnet for 200 nye patienter. Det er desværre umuligt at oplyse, hvornår klinikken åbner for nye patienter igen.
Det er ikke muligt at blive skrevet på mailingliste/venteliste. Hold øjne med borger.dk eller klinikkens hjemmeside, hvis du ønsker at skifte hertil.