Velkommen i klinikken

Anders Munk åbnede almen lægepraksis i Porthuset 5. november 2009. Det var en såkaldt nul-praksis, hvilket betyder at der ikke var nogen patienter tilknyttet praksis på åbningsdagen. Tilladelsen til at drive praksis blev givet af regionen pga. det stigende befolkningstal i området.

Anders Munks kone, Jaku-Lina Munk, er sekretær og medejer af klinikken.

Klinikken har aktuelt lukket for tilgang af nye patienter.

Anders Munk

Anders Munk

Læge

Født 1972, uddannet speciallæge i almen medicin i 2007. Som led i sin speciallægeuddannelse har han bl.a. arbejdet på børneafdeling, fødeafdeling og medicinsk afdeling i Storkøbenhavn og i lægepraksis i Vallensbæk.

Han har desuden arbejdet i lægepraksis på Frederiksberg, i Vanløse og Mandal i Norge. Fra 2007-2009 har han arbejdet som afdelingslæge i Københavns Fængsler.

Han bor i Kastrup, er gift med Jaku-Lina Munk og er far til to piger (født 1996 og 2009) og papfar til Jaku-Linas datter (født 2002).

Jaku-Lina Munk

Jaku-Lina Munk

Sekretær

Født 1972, uddannet cand. mag fra Københavns Universitet og journalist fra Journalisthøjskolen i Århus. Har arbejdet 10 år som journalist og redaktør.

Har en del patientkontakt af forskellig art og tager sig af laborant- og sekretær-opgaver i klinikken.

Hun bor i Kastrup, er gift med Anders Munk og er mor to piger (født 2009, 2002) og papmor til Anders’ datter (født 1996).