Velkommen i klinikken

Anders Munk åbnede almen lægepraksis i Ørestads Porthuset 5. november 2009. Det var en såkaldt nul-praksis, hvilket betyder at der ikke var nogen patienter tilknyttet praksis på åbningsdagen. Tilladelsen til at drive praksis blev givet af regionen pga. det stigende befolkningstal i området.

I 2021 flyttede klinikken til de nuværende lokaler på Kongelundsvej 144. Tidligere blev klinikken drevet af både Anders og hans kone Lina, men siden marts 2021 har Anders passet klinikken alene.

Klinikken har aktuelt lukket for tilgang af nye patienter.

Anders Munk

Anders Munk

Læge

Født 1972, uddannet speciallæge i almen medicin i 2007. Som led i sin speciallægeuddannelse har han bl.a. arbejdet på børneafdeling, fødeafdeling og medicinsk afdeling i Storkøbenhavn og i lægepraksis i Vallensbæk.

Han har desuden arbejdet i lægepraksis på Frederiksberg, i Vanløse og Mandal i Norge. Fra 2007-2009 har han arbejdet som afdelingslæge i Københavns Fængsler.

Han bor med sin familie i tilknytning til klinikken, gift med Lina og er far til to piger (født 1996 og 2009) og papfar til Linas datter (født 2002).